1. listopadu 2015

Rozbaluji kabelku z mooda.cz

Můj premiérový spoluprácový článek je tady! Ano ano, i já jsem, jako spousty blogerek, dostala možnost ke své první spolupráci. Ale nebojte se, názory chci psát opravdu objektivně, aby jste se hlavně vy mohli inspirovat. Nemám ráda takové ty "nenápadně" přechvalované recenze jen proto, že chci dostávat něco zadarmo, Pro mě osobně tenhle účel spoluprací není, ale vy, co jste 100% přesvědčeni, že to tak je, myslete si co chcete. Mou hlavní prioritou je rozšíření obsahu blogu, zajímavé a přínosné tipy pro vás a vyzkoušení něčeho nového. Tak jdeme na to!

Internetový obchod, se kterým jsem měla příležitost spolupracovat, se jmenuje www.mooda.cz. Smyslem spolupráce bylo vybrat si jeden libovolný produkt za napsání recenze eshopu doplněnou fotografiemi. Na stránkách jsem si vybrala TUTO praktickou černou a velkou kabelku. 
(přehlédněte prosím ten čurbes na stole a taky osvětlení fotek..děkuju!♥)
Jako první bych se vrhla na celkovou komunikaci. Po navrhnutí spolupráce mi přišla odpověď velice rychle (cca o hodinu od mého emailu), což mě mile potěšilo a pozdější komunikace vypadala podobně, slečna, se kterou se vše domlouvalo, byla sympatická a ochotná po celou dobu naší komunikace a na odpovědi jsem nečekala déle, než pár hodin a většinou ani to ne.
Co se týče nabídky, líbí se mi přehlednost a čistota stránek a vcelku rozmanitý velký výběr zboží, které nekoupíte v každém druhém čonga i nečonga eshopu. Oblečení je spíše takové módy pro starší a proto zde nenajdete žádné vyloženě "teen" věci. Mě osobně zaujala nabídka retro šatů, které můžete na Moodě najít, jsou úplná bomba! Do jedněch jsem se tam doslova zamilovala♥ Bohužel jsou jen ve velikostech 36 a výš a vzhledem k parametrům, na které jsem koukala, by mi byly velké. To budu oplakávat ještě dlouho.
Každopádně. Jako další jsem se podívala na zoubek službám pro zákazníky, tedy nějaké určité výhody, dárky atd. Mé oko přilákala slova, že při nákupu nad 1 600 Kč máte možnost poštovného zdarma a pod tuto částku je poštovné převodem na účet za 29 Kč. Rozhodla jsem se to zmínit, protože u spousty eshopů se často poštovné platí okolo stovky. \já ke své objednávce dostala také dárek v podobě roztomilé peněženky na drobné.
Poslední věc, stojící za zmínku, je rychlost obdržení a stav zboží. V pondělí mi přišel email, že je balíček odeslán a ve středu mi ho přivezl kurýr. Kabelka byla pěkně zabalená, jen mě mrzí, že jak byla v krabici, trošku se na zadní straně "zkrabatila", doufám, že to nošením zmizí, krom téhle jedné chybičky se mi kabelka líbí a jestliže chcete vědět, jak kabelka vypadá naživo..tak čekujte blog, protože brzy ji zakomponuji do nějakého outfitového článku! Ještě jednou moc děkuji stránce www.mooda.cz za poskytnutí produktu a jsem ráda, že má historicky první spolupráce dopadla dobře.
O dalších spolupracích budu uvažovat na základě vašich názorů, případně nebudu dělat samostatné recenze na eshopy, ale zakomponuji produkt, podle toho, co to bude, například do outfitu.
Jaký máte vy názor na různé spolupráce blogerek? Určitě mi dejte vědět do komentářů! :)









10 komentářů

  1. Strašně hezká kabelka!:)

    Hodně se zajímám o modeling a jen čekám až ještě trošku vyrostu a budu starší:) Máš praktické tipy, proto bych byla osobně ráda, kdyby jsi vydávala víc takových článku:)))) Kdyby jich tedy bylo víc, předem děkuji:D:)
    www.basicallyellie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kabelka a ta peněženka se mi líbí ještě více. :) Já mám na spolupráce kladný názor. Pro firmy je to super marketing, pro blogerky skvělá příležitost a pro čtenáře většinou přínos. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka je fakt pekná :) Mne sa spolupráce páčia, mám aspoň recenziu produktu a rozhodnem sa, či si ho chcem kúpiť. Ale ako píšeš, tiež si dobre premyslím, od koho tú recenziu chcem počuť/čítať. Preto mám z beauty sveta veľmi rada Getthelouk, pretože ona je nadovšetko úprimná a nemá problém poslať nejaký produkt aj pod čiernu zem ak za to nestojí :)
    <a href="http://drewsbeauty.blogspot.sk" rel="nofollow”>Drew’s Beauty</a>

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná kabelka. :) Já proti spoluprácím nic nemám, sama mám pár spoluprácí, akorát s knihami. :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  5. Krásna kabelka, tiež podobnú zháňam:)

    Saja Frey blog :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásnééé moc . :-) Chci se zeptat jak to je s tou spolupráci?Taky bych ráda někde neco zkusila ale nevím jak na to .-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tá kabelka je úplne super! :) ja som ma ňu pozerala už dlhšie :D
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  8. spoluprace jsou fajn, ale nedoporucuji brat vsechno... :)

    OdpovědětVymazat
  9. Kabelka vypadá supr! Já jsem si podobnou koupila z eshopu https://www.gadogado.cz/cs/ a nemohu si ji vynachválit! Spolupráce jednoznačně ano :)

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall