24. ledna 2017

Silent Violence | By Petr Kozlík

Ahojdaa! Hned takhle na začátek se Vám chci tak trošku omluvit, že sem na blog házím dva modelovské posty fotek za sebou (příště to vynahradím), ale já si tyhle fotky prostě nemůžu nechat už déle pro sebe!
__________
Hello there! At first I would like to say sorry - I know it's second consecutive post about modeling but I wanted to share these photos with you so bad today!
Moje nejoblíbenější! / My favorite!

Fotili jsme teď v sobotu s fotografem Petrem Kozlíkem a vizážistkou Terezou Hrdličkovou, jednalo se o takový trochu extravagantní beauty editoriál, fotky byly hotový nadlidskou rychlostí - 3 dny!- každopádně jim to vůbec neubírá na kvalitě, no posuďte sami!:)
Já jsem maximalně spoko a mám zase něco nového do booku, co tam ještě nemám:)
__________
We were shooting on saturday with czech photographer Petr Kozlík and makeup artist Tereza Hrdličková. It was a little bit extravagant bauty editorial and  photos have been done just in three days - freakin' fast, right? 
I'm super satisfied, it's something new to my book:)



A jak se líbí fotky Vám? Budu moc ráda za Vaše názory- líbí se Vám něco víc "ujetýho" jako je tohle, nebo máte radši spíš něco jednoduchého?
__________
So how do you like these photos? I'll be happy to hear your opinion! Do you prefer crazy photos like this or something more "normal"?

Adél

1 komentář

© ADELjulisova
Maira Gall