6. srpna 2015

ADEL'S THOUGHTS #1 - PRÁZDNINY, MODELING, PORAĎTE!

Dnešní příspěvek bude spíše takový kecací, protože na víc se mé propečené tělo nezmůže. Nejdřív jsem chtěla nafotit outfit, ale bylo takové vedro, že se mi do toho vůbec nechtělo a hlavně ani nevím, kde ho tady u nás ve vesničce s ani ne 150 obyvatelema vůbec nafotit. Ale vedle s outfitem, teď musím otevřít jedno veledůležité téma... Ani nemůžu uvěřit, že už za sebou máme víc než měsíc prázdnin!!! Taky vám to tak rychle utíká? Mám pocit, že čím jsem víc doma a prolenoším dny, tím rychleji mi prázdniny utíkají. Každý rok jsem byla zvyklá na 20 dní jezdit na tábor, který mi ty prázdniny zaplnil, ale teď? Teď, protože jsem moc stará, na tábor už nemůžu a kromě občasných výletů nic moc nedělám. Co to jde jsem s Ondrou, ale vzhledem k tomu, že má 6 dní z týdne-a občas i 2x denně- tréninky s fotbalem - Bohemkou, tak krom pár výletů nic neděláme a hlavně nestíháme. Teď 8.-15.8 mají mí rodiče dovolenou, tak snad něco podnikneme. Jinak jen tak mezi řečí, všem doporučuju navštívit jumppark v Praze! Kardio spojené se zábavou, kdo sleduje můj insta (adel_juliska), tak bude vědět.  A co vy? Povídejte, přehánějte a napište mi dolu do komentářů, jak trávíte své léto!
Dnes mi ještě ke všemu psali z agentury termíny fitingů a datumů MBPFW, který se bude konat na začátku září. Původně ani nebylo v plánu, že tam budu a vlastně pořád ani není, protože jsem měla na celé září odletět Milána... ALE dnes mi psali z agentury, že ve smlouvě s agenturou, která mě má v Miláně zastupovat (IMG models) byly nějaké nejasnosti, tak jim to poslali zpět a novou smlouvu pošlou až poslední týden v srpnu, protože v Evropě teď probíhá něco jako modelingový prázdniny. Takže upřímně doufám, že vůbec odletím a čekám, co se bude dít. Ach jo, proč se tohle děje vždycky jenom mě. Ale samozřejmě to beru pozitivně, protože mít o měsíc delší školu, než jsem měla v plánu..to chce přece každý! hahaha stop joking Adel.
Každopádně, co se týče modelingu, můžu vám ještě říct, že 27.8. si mě znovu vyžádal AVON (15.7. už jsem pro ně jednou fotila), takže alespoň nějaký důvod k radosti.
Zítra mám jestě free fototesty s jedným našim modelem, jenomže on bude v roli fotografa, tak jsem na to zvědavá, samozřejmě se pokusím o nějaké to backstage pro vás.
+ poslední modelingová záležitost. Momentálně čekám, -bože já furt na něco čekám- než mi přijdou upravené fotky z dvou focení (beauty pro fotografku Lucii Kryštofovou na rozšíření jejího portfolia a z takového rychlo focení v okně s fotografem Alanem Homolkou) Takže jestliže se na výsledné fotky bude dát alespoň trošku koukat... tak -snad- brzy očekávejte také nějaké ty modelingové články!

A ještě poslední věc... potřebuju radu! Vlastním telefon samsung s3 neo, který má rozbité sklo, potřebuje vyměnit baterka a oprava vyjde cca na 2 000Kč. Přemýšlím, jestli má cenu ho opravit, protože teď od rodinného známého mám šanci sehnat hodně levně Iphone 5s. Nebo mám další možnost -tu mi radí mamka- ať si samsung nechám opravit a spíš zainvestuju a ty peníze šetřím na Ipad, který se mi bude hodit i do školy, abych s sebou pořád netahala notebook. (popřípadně vaše zkušenosti s Ipadem) DĚKUJU MOC!♥

BTW už jen 8 dní a máme s Domčou (mé dvojče) narozkyyy!!!!!!!!!!

12 komentářů

  1. Dúfam, že ti tie plány s Milánom vyjdú. :) Máš veľmi pekný blog. Ale ty si ešte viac krajšia, hh. Uži si zvyšok leta. :))
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  2. Juuuu takovy pekny komentar, moc me to tesi! Dekuju moc a ty si taky uzij zbytek leta <33

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se taky v tomhle horku nic nechce, je to strašné. A to jak utíkají prázdniny je ještě horší.
    Já bych ipad nekupovala. Koupila jsem si do školy tablet od Samsungu, ale přišel mi hodně nepraktický, špatně se na něm psalo apod. Tak jsem si nakonec koupila malý notebook, který byl stejně levnější než tablet a mnohem více ho využiju. :) Já ale celkově tablety nemám ráda, protože mi přišel úplně na nic... :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  4. áno, každému to tak rýchlo uteká! tiež sa mi v týchto horúčavách vôbec nechce a chápem to s tým, kde by si asi fotila ten outfit, bývam vo väčšom meste, ale tiež tu nikde nie je vhodné prostredie :)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám za sebou týden na dovolené v Sicílii a týden s našim karavanem u JIndřichova Hradce. Předtím taky nějaké menší cestováníčko..teď týden brigáda, pak menší trip s krosnama a kámoškama a nakonec víkend v Berlíně. Takže já léto docela užitý :)
    No páni, takových plánů! Přeji ať všechno vyjde ;)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. IMG Models je prý hodně dobrá agentura, tak držím palce, ať se všechno podaří :)

    PS: Ráda bych tě pozvala na giveaway na blogu :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem strašně zvědavá na fotky, určitě je sem přidej. Jinak ať to vyjde s Milánem! A koukám, že u nás v agentuře se informace o fittinzích atd. asi nechávají zase na poslední chvíli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já jsem na ně popravdě taky dost zvědavá :D Děkuju moc! A nic si z toho nedělej, nám napsali ten denní rozvrh ale kde nebo v kolik tam máme být..to už tam trochu pozapomněli :D

      Vymazat
  8. Ahh Miláno, doufám, že ti to výjde. Sama bych se do něj chtěla jednou podívat...:))

    OdpovědětVymazat
  9. Mě to také všechno hrozně rychle utíká, už jsem vystresovaná ze školy, jinak když fotím outfit já, je to dost podobné:D v naší vesnici je ani ne 100lidí, takže musím přemlouvat dlouho moji kamarádku, aby vůbec šla něco fotit, jenže pak nastane problém kam:D!
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  10. koľko zákazkiek, len tak ďalej, nech sa ti darí a nech ti výjde Miláno :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall