20. března 2017

Harper's Bazaar 2017/2 - fashion story - shooting

Já jsem to černé btw :D

Ahojdaa! Dneska tu pro vás mám něco speciálního! Teda asi takhle, pro Vás to sice asi zas tak speciální nebude ale pro mě? Pro mě je to super boží! MDKPSHGR! (přeloženo jako velké nadšení) Konečně už mám a můžu Vám ukázat fotky z toho nejlepšího focení a to pro Harper's bazaar! přesněji řečeno fashion story Diora na 8 stran do HB.. DIORA! 8 STRAN! (prosím, řekněte, že víte, co je to Harper's bazaar, protože spousta mých kamarádů nemají ani potuchy - achjooo)
Fotili jsme někdy v půlce prosince, 2 modelky, živý vlk (jooo čtete dobře). oblečení od Diora, které cestovalo po celém světě přímo z přehlídky a teď to je konečně venku! Od 17. ledna celý únor jste si mohli koupit svoje číslo i vy, tak jestli ho ještě máte, nezapomeňte nás tam zčeknout!
A protože už to fakt nemůžu vydržet, tady to je!♥
__________
Hello guyyys! Today is THE DAY. Today I've got something special for you... ok, maybe it's not that special for you as it is for me.. but OMG for me it's just AMAZING! Cuz finally I can show you photos from the best shooting I ever had... shooting for Harper's Bazaar Czech! To be clear it was DIOR and it's on 8 PAGES! Yaaaaay! (tell me you know what HB is because some of my friends don't) 
There were 2 models, wolf (yeap you're reading well), Dior pieces, which is travelling all over the world and now it's finally out! 
So no more waiting and here we go!♥
Moje oblíbená fotka! Jinak to vlevo je druhá modelka Simča
Favorite one- me on the right, other model on the left

Ten kohout mi dal pěkně zabrat! Peří všude, to si fakt neumíte představit:D chudák kohout, vzali ho někde z jeho klídku ve školním kabinetu přírodopisu
Tady jsem na obou fotkách..musím říct, že ta nalevo se mi líbí moc, ale ta napravo vůbec - mám tam obrovský nohy, divný obličej a ještě k tomu mi ty boty byly o tři čísla menší a fotili jsme 3 různé fotky, které se pak fotošopem spojily...Možná -doufám- jsou ty noháče tím:D

Noo a to je pro dnešek zase všechno a vidíme se zase příště!:)
And this is the end for today so see you next time! :)

Adél❤️


2 komentáře

  1. Nádherné fotky <3
    Upřímně Ti dost (v dobrém) závidím. Je to můj velký sen stát se modelkou a focení pro Harper's bazaar? OMGGGGG! Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne zábery a určite neuveriteľná skúsenosť :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall