8. listopadu 2015

Instadiary october

Popravdě? Obdivuju všechny, kteří stíhají dávat články třeba po třech dnech. Já se přes týden nezastavím, přijíždím domů pozdě a na psaní vůbec nemám čas. Stejně to vidím i na příští týden, kdy do středy píšeme samé testy a je toho hodně. Taky chci nafotit nějaký outfit a nemůžu se k tomu dostat.. vážně mě z toho klepne. 
A teď už k dnešnímu článku. Protože jsem teď přidávala spíše modelingové nebo fashion články a taky protože vím, že né každého takové baví, tak jsem tu dneska s Instadiary za měsíc říjen! Tady u mě na blogu to bude první článek spojený s instagramem, tak doufám, že se vám bude líbit a jdeme na to!
Pro více fotek nezapomeňte sledovat můj INSTAGRAM @adeljulisova

1.) DRÁŽĎANY 10. 10. 2015
Nemůžu z kvality té fotky :D Je z našeho výletu do Německa. Jeli jsme přes zájezd ze Slevomatu a bylo to super! Cena zahrnovala i prohlídku Drážďan s průvodcem (mimochodem měl modrého pankáče, takže nešlo se ztratit!), které jsme využili a nemohli jsme si samozřejmě nechat ujít nákupy v Primarku (jak vidíte na fotce :D).
Já jsem úplně vpravo jo vážně?, vedle mě je má ségra-dvojče Domča a ti dva vedle nás jsou naši dlouholetí kamarádi a sousedi Matěj a Maru, taky dvojčata. 
Na výlet s námi jela ještě naše mamka a její ztřeštěná kamarádka a kolegyně Dáša.

2.) DRÁŽĎANY VOL. 2
Další fotka z Drážďan, tentokrát s Maru při prohlídce města. Všem tenhle výlet doporučuju, zvlášť, až začnou adventní trhy. Můžete to spojit s Primarkem a trochou kultůry.
Nejlépe tam samozřejmě vypadá ten pán po mé pravé straně s tím zasněným výrazem a dobrou pózičkou.

3.) SIGNAL FESTIVAL 
Bylo tam spousty spousty a ještě jednou spousty lidí - to tak, když jdete na Signal v sobotu- a zas tak moc k vidění toho taky nebylo. Největší vzrůšo byla samozřejmě ,,Medžik gárdn", u který jsme čekali asi 20 minut, než jsme zjistili, že ta magic část jsou měnící se světýlka. 
Alespoň, když už ,,Medžik gárdn" nebyla vůbec magic, máme s Ondrou♥ tuhle fotku na eskalátorech, když si ségra hrála na paparazzi. Mám tam kulatou hlavu a o 1500kg navíc. Jak roztomilé.

4.) adeljulisova.blogspot.cz



Rozhodla jsem zvěřejnit, že píšu blog a tím pádem se vykašlat na lidi, kterým to přijde trapný a nudný. Já sama jsem to nejdřív nikomu neříkala, protože jsem měla pocit, že se mi akorát každý bude smát, ale potom jsem si uvědomila, že je to vlastně jedno a je to můj zájem, stejně, jako když někdo hraje fotbal, tancuje, nebo natáčí videa na Youtube. 
Jestli to někdo máte podobně, jako jsem to měla já, vykašlete se na názory ostatních a jděte si za tím, co vás baví.

5.) MakeCUP - INTERBEAUTY PRAGUE
Určitě většina z vás ví, co je to Interbeauty Prague, ale pro ty, co ne, je to veletrh kosmetiky, který se pořádá dvakrát do roka ve veletržním paláci. Já na něm letos byla poprvé a to v rámci modelingu. Konal se tam totiž první ročník soutěže MakeCUP, kterou pořádal Make-up Institute a já dělala pro semifinále a finále modelku pro jednu vizážistku. Tenhle look je z finálového kola- téma zloba, temnota a elegance. 
Na tuto akci mám připravený článek, který tu uvidíte během tohoto týdne, nedala jsem ho dříve, protože jsem čekala na video report od MUI.

6.) HALLOWEEN
,,We are all mad here. I'm mad. You're mad."
Jako poslední říjnovou fotku tu mám tuhle mojí dýni, kterou jsem letos vyřezávala na Halloween. Doufám, že všichni z vás poznali, že je to kočka Šklíba z Alenky v říši divů. Bohužel ,takovouhle podobu měla jen do té doby, než jsem jí špatně chytla a utrhla jí pravé oko. Sice se to potom pomocí špejlí nějak pospravovalo.. ale rozhodě nevypadala jako tady. ACHJO Adél.

To by bylo pro dnešní den úplně všechno a já vám všem přeji krásný zbytek neděle. Je pěkné počasí, tak koukejte jít ven, škola a počítač počkají do večera! 
A nezapomeňte sledovat můj fb, protože za 2 dny proběhne vyhlášení GA. Tak zatím ahoj!

vaše Adél♥








7 komentářů

  1. Já taky bojuju s nedostatkem času. Snažím se alespoň o ty dva články denně, ale většinou to musím psát až pozdě v noci. Na instagramu tě samozřejmě sleduju. :)
    A zvu tě k sobě na giveaway. :)
    KattyLife - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne fotky :)
    V živote je dôležitá jedna vec - robiť to čo ťa baví, nehľadiac na to, čo si o tom budú myslieť ostatní. Je to tvoj život, žiješ ho ty. Takže sa teším, že si si založila blog a ideš si za svojim ;)

    OdpovědětVymazat
  3. super článok! mám veľmi rada takéto randomky (?!:D)
    ja som tohto roku tekvicu nevyrezávala, jednak sa mi nechcelo a jednak som to stále odkladala na neskôr a myslela si, že mám ešte čas:D
    a taktiež trpím absenciou nápadov na články, nepochopím, ako niekto dokáže vydávať články s istou pravidelnosťou a tak, aby tie články mali hlavu aj pätu (!!), haha

    OdpovědětVymazat
  4. super fotky, milujem tieto články :) ja sama som tiež povedala o blogu len pár najbližším, pretože sa mi páči ten pocit relatívnej anonymity a pocit, ktorý mi prináša vyrozprávanie sa cudzím ľuďom ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý fotky, na nákupy do Drážďan, teda do Primarku se taky chystám!

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky fakt super, do Drážďan bych se taky ráda mrkla :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall