30. srpna 2015

PAVEL BAUER AVON WORKSHOP - JÁ JAKO MODELKA?

Nedávno jsem vám psala, že se zúčastním dalšího Avon focení. Ale po tom, co jsem ve čtvrtek přišla do Amazon Courtu (zde Avon sídlí) jsem zjistila, že nejde vůbec o focení, ale o natáčení krátkého Superstar spotu v souvislosti líčení od skvělého a uznávaného vizážisty Pavla Bauera, kde nejsem skoro vidět a o představení Avon workshopů právě s Pavlem Bauerem. Na akci přišlo několik blogerek, youtuberek a samozřejmě novinářek. Pavel zde vysvětloval, co bude náplní workshopů, povídal o své kariéře a během toho mě názorně líčil. Workshopy jsou rozděleny na 4 okruhy - rty, oči, pleť a sezónní trendy. Jejich cílem je naučit ženy co nejefktivnějšímu a správnému líčení. Cena jednoho kurzu je 800 Kč, při koupi více než jednoho je to pak 700 Kč a je určený pro 20 lidí. Přihlásit se můžete ZDE

Zúčastnit se něčeho takového pro mě bylo úplně nové a hlavně to byla také skvělá zkušenost, musím ale přiznat, že jsem nejdříve byla trošku nervózní, seděla jsem tam uprostřed těch lidí jako figurína, Pavel mě líčil a ostatní se na nás dívali, ale potom mě to přešlo a užívala jsem si to. 
Doufám, že má spolupráce s Avonem touto akcí neskončila, protože pracovat s tak skvělými lidmi, jako je zrovna třeba Pavel mě opravdu nesmírně baví! Bylo to sice teprve podruhé, co jsem se s Avonem na něčem podílela, ale ten pocit z toho, že jsem součástí nějakého takového projektu, a ještě s tak známou firmou, je naprosto k nezaplacení!

Za fotky moc děkuji Karolíně z blogu ok-makeup.cz, která na představení workshopů byla a dovolila mi si fotky vypůjčit, abych vám je mohla ukázat. A děkuji také jejímu přítelovi fotografovi který všechno nafotil! 
Já sama bohužel neměla jak fotky fotit.







Každé oko jiné - nebojte, to byl účel. 
Vlevo je varianta večerního líčení, vpravo každodenního.


Zde máte seřazené workshopy. (Fotky jsou z mého prvního Avon focení)
Rty, oči, pleť, trendy.


8 komentářů

  1. To musela být skvělá zkušenost! Cítila bych se nesvá kdybych tam uprostřed seděla a všichni na mě koukali. :D Nalíčil tě krásně. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  2. wow to muselo byt fakt uzasne, ale si krasna tak niet divu :)

    pozyvam na giveaway o serum na rast rias: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to muselo být super :) Jsi krásná :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je dobrý job :) Sice Avon moc nemusím ale konečně začali něco dělat když to srovnám s dřívějškem :)) Těším se na další fotky !
    LENNY MALI i DANMARK

    OdpovědětVymazat
  5. Jeeej, tak teď koukám, že konečně vím, kdo byla ta modelka, která tak statečně seděla před všemi těmi aparáty :-) Měla jsi můj obdiv, protože já bych byla asi hodně nervózní.

    OdpovědětVymazat
  6. wowo, ani som nevedela, že sa takéto akcie u nás dejú :) vyzeráš nádherne

    Pozývam ťa na môj blog, kde prebieha SÚŤAŽ o kontaktné šošovky

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall