14. února 2016

New in - maličkosti | Aliexpress, sekáč

Dnešní článek je tu snad první svého druhu, nebo ne? Každopádně tu pro vás mám takový menší haul super levných a super božích věcí, což je samozřejmě nejlepší a dělá to největší radost. 
Jen tak mimo.. Určitě jste si všimli, že se všude rozjíždí jarní fashion weeky... Tak mi držte palce, ať na tom letošním tady u nás zase půjdu! :)
_____
Today I have for you a little mini haul of amazing and cheap things (it is the best combination, isn't it?).
Btw wish me luck with choosing me for spring Prague fashion week! :)

Zmínila jsem se už někdy o tom, že fakt miluju sekáče? Jestli ne, už to víte, jestli jo, víte to zas. Fakt je miluju. A tohle psaníčko za 30 Kč taky.
____
Have I already told you I love secondhands? If not, you already know it... If yes, you know it again. I really love secondhands. And this for 1 dollar too.

Tyhlety náhrdelníky s krystaly jsem chtěla hooodně dlouho, nakonec jsem si je konečně objednala na Aliexpressu dohromady asi za 3 dolary. Boží.
_____
I wanted these necklases with stones soooo long! Both for 3 dollars. Amazing.

Velký, krásný, levný. Co je lepší kombinace? Hodinky jsou věc, kterou na Aliexpressu zbožňuju nejvíc. Tyhle jsou takové obyčejné, a přesto zajímavé svou velikostí a nosím je poslední dobou pořád. 3,50 dolarů.
_____
Big. Beautiful. Cheap. What is a better combination? From Ali I love watches the most and these are wonderful. 3,50 dollars.

,,There's always money in the banana stand"

Obal jsem nutně potřebovala, na tenhle jsem čekala už od Vánoc a musím říct, že vypadá skvěle. Navíc... já miluju banány! Bohužel kvalita není taková, jak bych si představovala a potisk obalu už se dole v rozích trochu loupe. Škoda. 2,35 dolarů.
_____
I really needed case for my phone and for this I've been waiting since Christmas. I have to say...it looks amazing..I love bananas! But it has quite a poor quality and that is the shame. 2,35 dollars.

Tohle je pro dnešek asi všechno, dejte mi vědět do komentářů, jak se vám věci líbí a jestli máte taky rádi sekáče stejně jako já! :)
_____
This is all for today. Let me know in comments if you like these my new things and if you also like secondhands! :)

Adél <3

12 komentářů

  1. Krásné věci, psaníčko je megga boží!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne veci... najviac sa mi páči náhrdelník a hodinky :) Kika – Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  3. ty krystaly jsou bozi, sama jich mam more :)

    OdpovědětVymazat
  4. tie hodinky sú krásne, dáš mi prosím ťa na ne link ? :) ďaakujem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, já to kupuju přes mobilní applikaci, kde linky nejsou :( myslim ze stačí do vyhledávače napsat "stone necklace" nebo tak:)

      Vymazat
    2. alee nemyslis nahodou "stone neklace" ten nahrdelnik?:) ja som sa pytala ohladom hodiniek, ale nevadi ked nemas link budem sa snazit hladat dalej su krasne:)

      Vymazat
  5. Presne takú holografickú kabelku zháňam aj ja! Je úplne mega skvelááá
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  6. Tá listová kabelka je top! Kiežby aj u nás boli také dobré sekáče.

    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/
    Pozývam ťa na moju Valentínsku giveaway. Budem rada ak sa zapojíš. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeej promiň, já nahoře četla něco s těma náhrdelníkama, tak jsem to popletla:/ kazdopadne když hodíš do vyhledávače něco jako "leather women watches", tak by ti to melo najit:)

    OdpovědětVymazat
  8. tie hodinky !!!! <33
    aj ja som poslednu dobu uplne prepadla aliexpresu

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall