3. března 2016

Únorový haul oblečení

Ahoooj! Tak se mi tu za měsíc únor zase sešly nějaké nové přírustky do šatníku, a tak jsem tu s HAULEM! Musím říct, že mám ze všech věcí ohromnou radost a nemůžu se dočkat. až tohle nechutné počasí pomine a já budu moci tyhle super kousky vytáhnout ven!
Mimochodem džíny, které na obrázku vidíte, jsou klasické modré s vysokým pasem na knoflíčky a koupila jsem je v sekáči asi za 120 Kč! (Někam se mi poděla fotka - hhhh)

F&F- 1 199 Kč
No není boží? Já vím, že je! Obyčejno - neobyčejný křivák. Neobyčejný je svým materiálem, jak je totiž na fotce vidět, bunda není jen z koženky, ale i takového jemného semiše. A nebojte se- nevypadá to vůbec špatně. Mně totiž čistě koženkové věci vůůůůbec nesluší a tohle je taková zlatá střední cesta. A musím říct - jsem z ní megasuperduper nadšená!!

Sportisimo - Reebok - 799 Kč
Protože jsem si řekla, že můj šatník je opravdu v té černo-šedo-bílé takový "trošku" nudný, rozhodla jsem se ho něčím oživit a myslím, že tyhle sneakers z osmdesátek v barvě "babyblue" mi k tomu poslouží úplně dokonale. Snad je nebudu mít brzo jako prase, jako vždycky všechno světlé.

H&M 399 Kč (po mé slevě 299 Kč)
Krajkové podprsenky jsou to nejlepší, co můj skoro plochý hrudník mohlo potkat. Nikde nic neškrábe, nikde nic neodstává... A tyhle dvě krásky mi padly do oka okamžitě.
A co víc, vlastně jsem za ně nedala ani korunu. S mou slevovou kartičkou, co jsem dostala při předchozím nákupu v H&M, se podprsenky vyšvihly na suprových 299 Kč a já konečně dočerpala svůj limit z dárkové kartičky, kterou jsem dostala k Vánocům.

Pepco - 179 Kč
Na tuhle malou světle modrou kabeku přes rameno narazila mamka náhodou v obchodě Pepco, jestli vám to něco říká. Nemohla jsem jí tam nechat, protože se skvěle hodí k mým novým Reebokám. A ta cena!♥ Opravdu.. i když to není moc poznat z fotek, jeden odstín na těch botách je úplně stejný jako na té tašce. 

F&F - 449 Kč
Další úlovek z F&F, tentokrát je to tohle melírované dlouhé tričko, které má na stranách rozparky a pekelně dobře vypadá s tou mojí novou bundičkou. Myslím, že jakmile se trochu oteplí, tak sem co nejrychleji přistane nějaký OOTD článek!

Tak co říkáte na mé úlovky? Já jsem z nich úplně nadšená! Teď už jen stačí, aby se trochu oteplilo a já je mohla využít v praxi :D

Adél♥


14 komentářů

  1. Krásné věcičky, na kabelku jsem koukala, a ty reebooky jsou parádní, hned bych ti je ukradla!

    sophie

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný věci! Outfit bude vypadat božsky, úplně ho vidím :) 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Teda tak na kabelku se o víkendu poběžím podívat, doufám, že tam ještě bude.

    OdpovědětVymazat
  4. Super věci, líbí se mi úplně všechno! :-D A na krajkový podprsenky mám stejnej názor - a mám ty samý, akorát černou a.. už ne bílou, po vyprání s dekama modrošedou :-D

    OdpovědětVymazat
  5. ja se furt chodim divat na ty podprsenky, ale vždycky si nákup rozmyslím..:D

    OdpovědětVymazat
  6. máš super blog a tohle je super článek! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny věci jsou úžasné! Ty podprsenky a psaníčko se mi líbí nejvíc, to bych brala hned! :)
    Catherine Ribbon

    OdpovědětVymazat
  8. Tu kabelku mám doma v růžové. Je boží :3

    OdpovědětVymazat
  9. Všechno je nádherné, až na ty boty. Neumím si představit, jak si k takto elegantní kabelce vzít boty, které se hodí spíše do tělocvičny. Koukala jsem na net, mám špatné barevné rozlišení, tak se omlouvám, možná to nebude sedět úplně na odstín, i když jsem zadávala baby blue. Líbily by se mi tyto:
    http://www.aemow.com/wp-content/uploads/2013/06/09/4/653-Vince-Camuto-Udessa-Washed-Light-Blue-Shoes-for-Women-1.jpg
    - takové skoro polobotky, i když ty postranní proužky to trochu kazí.
    http://picture-cdn.wheretoget.it/vx306m-l-610x610-shoes-blue-indie-hipster-shows-vans-brown-pale-blue+vans-nice-sweet-cute-vans+authentic-light+blue+chocolate+brown+laces-bleu-clair-pastel-baby+blue-brushed+twill-pastel+blue-paste.jpg
    - tenisky, které jsou trochu umírněnější. Je to jen inspiraci, ne propagace vansek, protože já je nemám a ani neplánuji. :-D
    A ideální nějaké více ženské, nemusí to nutně mít podpatek, byť by to bylo krásné.
    http://img.allw.mn/content/o2/cx/fan78ffc54c937c1468dd648919695.jpg

    Nejsem módní poradce, mám jedny hnědé polobotky úplně ke všemu, tak se omlouvám, nechci, aby to vyznělo nějak... nevhodně. :-) Možná to bude inspirace. A možná se na mě nahněváš. Každopádně ty podprsenky jsou luxusní. Kamarádka je má také a asi bych je se svou plochostí také ocenila. :3 A džíny s vysokým pasem jsou dobrá volba. Dělají lichotivou postavu a navíc nikde nic neleze, zase jsem možná já pošuk, co nesnáší holá záda. :-D

    Přeji ti, aby ti počasí konečně vyšlo a křivák nebyl pořád smutně zavřený ve skříni! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahooj, děkuju moc za komentář:) Samozřejmě nejsem naštvaná, nebo tak, jsem moc ráda za Tvůj názor a že sis dala práci mi najít i obrázky. Musím říct, že dříve bych takto tenisky taky nezkombinovala, ale vzhledem k tomu, že se teď nosí ke všemu, úplně se mi změnil pohled. Samotné ty boty jsou sice původně běžecké z osmdesátek, ale teď se prodávají jen jako vycházkové, vůbec ne jako běžecké. Samozřejmě ne každému se to líbí a já to naprosto chápu, záleží taky na tom, jak to bude ve výsledku vypadat.
      Ty poslední botky cos poslala jsou boží♥ Takže moc děkuju za inspiraci :)

      Co se týče těch džín, taky nemám ráda, když mi koukají záda, takže high waisted modely jsou pro mě největší jedničkou. A do těch krajkových podprsenek určitě jdi!

      Ještě jedou děkuju za komentář, moc si toho vážím! :)

      Vymazat
  10. tie čipkované podprsenky z HM mám aj ja, no ešte som nejak nenašla pre ne využitie :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Super, děkuji moc za velice suprový haul. Já jsem si teď nedávno pořizovala také nové oblečení a to konkrétně z tohoto sekáče zde . Mají tam veliké množství různých levných a zajímavých kousků, takže neváhej a mrkni tam

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall