10. dubna 2016

Rozhovor se skautkou PH Models Péťou o modelingu

Ahooj! Dneska tu mám pro Vás zase něco nového a tentokrát to bude rozhovor se skautkou z naší agentury PH Models - Péťou. Vyzpovídala jsem ji ohledně modelingu, ohledně toho, jak to u nás v agentuře chodí s novýma holkama a podle čeho máte šanci být vyskautované! Tak pojďme na to! :)


Nejdřív se nám trošku představ:)
Tuhle otazku nemam rada, nikdy nevim, jak zaciit.
Rekla bych o sobe, ze se asi jako kazda holka zajimam o modu, a proto jsem vzdycky chtela delat neco jako delam ted. Bavi me, jak se porad ucim nove veci at uz okolo modelingove agentury, nebo celkove v tehle branzi .

Kde mají holky největší šanci být vyskautované?
To je docela tezky rict, po cele republice se pohybuji tisice holek.
V dnesni dobe instagramu a facebooku to jde i pres socialni site, ale porad je lepsi kdyz nekde venku potkam krasnou holku a vydim ji bez filtru a ruznych zbytecnych uprav na instagramu.

Co tě na první pohled většinou u holek osloví, podle čeho se rozhodneš je zastavit?
Kdyz vidim ze zadu krasny dlouhy nohy tak je to jasny :D .. Ale ne, samozrejme bez vysky to opravdu nejde a urcite si vsimam kdyz okolo me prochazi jakakoli slecna tak uz ji automaticky scenuji :D
Takze vyska a urcite zajimavy oblicej.

Co se po vyskautování děje dál?
Kdyz oslovim mladou slecnu, vetsinou si vezmu kontakt na rodice a potom to rodicum vlastne vysvetlim o co jde, kdo jsem. A potom nasleduje schuzka v agenture.

Jak to je s nováčkama, jak se k nim přistupuje, co první focení a tak?
Kazde modelce se snazime v agenture venovat na 100%. Pro zacinajici modelky poradame co dva mesice takove soustredeni / kurz, kde mame choreografa na chuzi, ktery se venuje holkam a uci je samozrejme spravnou chuzi, spravne drzeni tela, apod. Take fotografy, kde ucime holky jak se tvarit a pozovat pred fotakem. To je takovy prvni krok, aby nova modelka vubec vedela o co jde a takhle si to vyzkousela. Potom se samozrejme foti prvni fototesty s fotografem, kde vetsinou chodim s modelkami ja, aby se citili lip a mohla jim s cimkoliv pomoct.

Jaké mají holky v budoucnu příležitosti?
Tohle je u kazde modelky uplne jine, kazda modelka je jina.
Nase agentura se hlavne venuje modelingu v zahranici, takze urcite modelka pozna i mesta, kam by se nikdy nepodivala, zdokonali si jazyk, celkove je to velka zkusenost cely modeling a nenaskytne se kazdemu, takze si myslim ze se takova prilezitost musi 100% vyuzit kdyz vam nekdo rekne ze na to mate.

Řekni nám něco málo taky o naší agentuře
Jak jsme se zminila u predesle otazky, PHmodels se zameruje spise na zahranici trh, kde je pracovnich prilezitosti pro modelky mnohem vice nez u nas v cesku. Snazime se aby nase modelky delali ty nejlepsi veci ve svete a venujeme se jim na 100%. Urcite kdyz se podivate na nas instagram PHmodelmanagement tak uvidime nasi praci sami.

Tak to je z dnešního rozhovoru s Péťou všechno, dejte mi vědět do komentářů, jestli se Vám článek líbil a nezapomeňte navštívit taky Péti blog
Přeji krásný zbytek neděle! :)

2 komentáře

© ADELjulisova
Maira Gall