23. července 2016

by Takagi Takeshi

Konečně mám výsledné fotky z mého úplně prvního focení tady v Japonsku a samozřejmě si je nemůžu nechat jen tak pro sebe! Jestliže mě sledujete na instagramu, tak víte, že ani tam jsem si je pro sebe nenechala a musela jsem se "pochlubit", protože musím říct, že na to, že se jednalo jen o takový menší projekt, mě to strašně překvapilo. Když jsem je posílala mé bookerce do Prahy, napsala mi, že jsou jak z nějaké kampaně a popravdě? Působí to tak i na mě (ego up?).
 Taky to bylo snad moje první focení s klukem a musím říct, že Ryovi to teda nehorázně sekne! Takže doufám, že se vám líbí z části tak jako mě (teď samozřejmě mluvím o fotkách, ne o Ryovi :D), protože dle mého je to bomba!
Kromě jedné fotky z ateliéru se fotilo venku pod železničním mostem, kde samozřejmě jezdila auta. Takže jsme čekali a vyhlíželi a jakmile se naskytla příležitost (tím se rozumí prázdná silnice na pár vteřin, někdy minut), rychle jsme spěchali fotit. 
Na fotkách jsme prý měli být zamilovaný pár (všimněte si prstýnku na ruce Rya - já ho měla taky, jen není ve výsledku vidět), který se bojí a utíká od zombíků, případně odpočívá od běhu pod mostem. A jestli to zní střeleně...bylo to střelený :D.
Jediná fotka z ateliéru, o které jsem mluvila nahoře a která jde konceptuálně trošku jinam (tady určitě před ničím neutíkáme :D)

Budu moc moc vděčná, když mi hodíte do komentářů, co si o fotkách myslíte.
Zatím se mějte krásně!
Adél♥

5 komentářů

  1. Krásné fotky, jsi krásná:) mohu se zeptat kolik měříš?

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím.
    Páni. Tak to je mazec!
    Jsou to fakt úžasné fotky na úrovni :O
    Moc se mi líbí a strašně ti tuto zkušenost závidím, jednou bych tohle vážně chtěla zažít.
    P.S.
    S blogem zažíváme nový začátek a byli bychom rádi, kdyby sis udělala trochu času a zanechala nějaký ten support, pokud budeš chtít :)
    http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/
    Děkuji a přeji hezký zbytek dne
    Luci

    OdpovědětVymazat
  3. wow si krásna a fotky sú mega!!! Prajem ti veľa úspechov, mňa veľmi mrzí, že kvôli mojej výške ma odmietli skoro všetky agentúry a dizajnéri, že sa tomu venujem skôr len ako hobby a občas sa pripletie niečo honorované :(
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall