22. července 2016

Co sbalit do kosmetické taštičky při cestě letadlem?

Ahooj!
Abych tu neměla pořád jen články z míst (připravuji teď další dva), rozhodla jsem se, že vám to tu trochu proložím něčím jiným, ale bude se to týkat, jak jinak při ke momentální situaci, cestování!
Udělala jsem si svůj malý osobní seznam beauty věcí, které si za žádnou cenu nesmím zapomenout vzít do letadla, a podle kterého vždycky řídím! Tak jdeme na to!

1.) BALZÁM NA RTY- crazy rumors♥
Protože v letadle bývá často hodně suchý vzduch a já mám s popraskanými rty problémy i normálně, nikdy nesmím zapomenout na balzám na rty. Já  100% volím můj oblíbený CRAZY RUMORS se žvýkačkovou příchutí, za který tímto moc děkuji skvělé stránce balzámky.cz.
Jsou stoprocentně přírodní a šetrné a krásně vyživí rty. Já mám tenhle žvýkačkový, který krásně voní a i chutná (ne že bych ho jedla :D).
Na výběr máte z 54 různých příchutí, takže si vybere opravdu každý. Určitě doporučuju na stránku zajít a vybrat si ten svůj♥


2.) Krém na obličej
Stejně jako v případě balzámu na rty, vzhledem k suchému vzduchu v letadle si vždycky beru malý hydratační krém. Mým oblíbeným se stal tenhle denní Cetaphil.


3.) Deodorant
Na dlouhé cesty určitě nezapomeňte na deodorant, myslete však na to, aby se vám svou velikostí vlezl do povolených norem.

4.) Brýle, obal na kontaktní čočky
Jestli jste brejlouni jako já, určitě nezapomeňte na své brýle a čočky! Na cesty letadlem je nejlepší cestovat v brýlích, proto je dobré s sebou mít čočky v cestovní taštičce, kdy si je po příletu můžete hned nandat.

5.) Čistící gel na ruce
Na tohohle malého pomocníka taky nezapomeňte. V letadle jsou sice k dispozici často mokré ubrousky, ale na letišti se vždycky hodí. 

6.) Gumičky, korektor, řasenka
Být nalíčená v letadle je kravina, každopádně po 12 ti hodinovém (z většiny probdělém) letu, i já potřebuju sáhnout po něčem, jako je korektor na kruhy pod očima a udělat si z vlasů culík- protože vám skoro jistě zaručím, že po letu vlasy jak z reklamy mít nebudete:D. 

A co by jste do mého seznamu doplnili vy a bez čeho se na cestách neobejdete?


3 komentáře

  1. ja do lietadla normálne kozmetiku nenosím, ale antibakteriálny gél je základ :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. pekný príspevok!
    V mojej kozmetickej taštičke sa nachádzajú všetky tieto veci okrem maskary, ktorú by som nahradila papierikmi na mastnú tvár.
    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  3. Já si na cestování většinou beru jenom vlhčené ubrousky, balzám na rty a deodorant, a pak už většinou volím podle toho, co se mi bude hodit mít po ruce a podobně. Pěkný článek!

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall