8. ledna 2017

Novoroční přání, cíle a předsevzetí



Ahojky do prosněženého nedělního odpoledne! Musím Vám říct, že pobyt na vesnici má jednu velkou výhodu, v zimě je to opravdu krásný, všude neporušený sníh, zasypaný stromy.. ale jen do té doby, kdy to všechno pozorujete jen z okna.. nebo dokud nenastane chvíle jít do školy. Tady nastává otázka, proč to takhle nemohlo vypadat třeba na Vánoce, kdy jsme byli 1000 let doma a postihlo nás to až teď, kdy musíme všichni normálně fungovat. ACH JO.
Hlavní myšlenka při přemýšlení nad dnešním článkem vypadala takhle "nemůžu se při tom zvednout z postele" a tak jsem se rozhodla přijít s takovým trošku mainstream článkem..a to tím, co vlastně plánuju do nového roku! A i když mi to ze začátku přišlo celkem profláknuté, teďko se těším, až všechno hodím na jedno místo a budu mít takový svůj "seznam", kterým se budu -snažit- přes ten rok 2017 řídit, takže jaká přání, cíle a předsevzetí mám do nového roku?

cestovat
 cvičit si malování
věnovat se blogu
víc spát
zlepšit si své fotografické dovednosti
přečíst si znovu (po 6.) Harryho Pottera
pít víc vody
začít chodit na jógu
trávit co nejvíce času s rodinou
vydělávat si peníze
vyrábět náramky a vlastní doplňky
začít prodávat na vinted
udělat si řidičák
tolik se nestresovat ze školy
vytvářet si nové a nezapomenutelné zážitky
pravidelně si uklízet v pokoji!
chodit alespoň jednou do měsíce na trhy na náplavce
zpevnit postavu
mít více práce s modelingem
pravidelně si chodit tisknout fotky a schovávat si je
nasbírat všechny doplňkové knížky k Harrymu Potterovi
chodit víc na procházky a do přírody

A jaká jsou Vaše předsevzetí, plány, sny, přání a cíle na rok 2017?


Adél♥

10 komentářů

  1. Hehe zaujímavé predsavzatia :D Nestresovať sa zo školy.. to príde časom. Som v 3.ročníku na výške a úplne chill celý rok, potom príde psychické zrútenie a potom som zase na čas v klídku :D
    Ale prajem Ti, aby sa Ti ich splnilo čo najviac :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  2. Držím palce pri ich plnení :) No a nestresovať sa zo školy to som si dávala dlho aj ja a nikdy som to nevedela zvládnuť a teraz som na výške a nejako stres prekvapivo opadool ! :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Jee, musíš mít Harryho Pottera opravdu ráda. :D Já mám několik předsevzetí podobných. Hlavně se teď soustředím na pití vody. :)
    A s tím sněhem - taky bydlím na vesnici a je to krása. Ale pak, když musím do města a cesty jsou zasněžené a skoro nejde projet, pak je to o něco horší. :D
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
  4. spevnenie postavy je aj jedno z mojich predsavzatí :) len niekedy nemám čas na nič, nie je to výhovorka, ale naozaj sa neviem dokopať keď som celý deň behala kade tade:)
    držím ti palce v tvojich cieľoch :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jsi taková zlatá!! :)) A taky miluju Harryho, no musím dát odběr, s tím nic nenadělám, to je povinnost! Krásný nový rok :))
    www.littlepieceofmyhappiness.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Držím palce, nech sa ti všetko podarí splniť!:) Máš toho celkom dosť a na to treba veľa trpezlivosti:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovědětVymazat
  7. Držím ěpsti ať se ti to daří ! Já už se svá předsevzetí ani neodvažuji říkat veřejně, jsem s tím držením na štíru :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkný článek, věřím, že zvládneš všechno, co si přeješ změnit nebo udělat :) Já si žádný seznam ani předsevzetí nedělala, ale v několika bodech bych se s tebou určitě shodla, třeba víc pít a víc spát, to by mi rozhodně prospělo :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
  9. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat

© ADELjulisova
Maira Gall