24. prosince 2015

L'oreal Redken meeting

Někdy v září jsem se jako modelka spolu s dalšíma holkama od nás z agentury zúčastnila podzimního Redken meetingu, kde probíhalo představování jejich nových kolekcí. Celá akce se nesla v přátelském duchu a moc jsem si ji užila. Pro vás přináším pár backstage fotek z Redken facebooku.
_____
In september I and my friends from the PH Models we took part in the Redken autumn meeting where  Redken was introducing their new products. It was friendly event and I really enjoyed it. There are some backstage photos for you that I took from the Redken facebook page.

A co vůbec víme značce Redken? Je to kvalitní vlasová kosmetika inspirovaná stylem New York city. Ceny jsou trošku dražší, ale produkty jsou kvalitní a velice oblíbené.
_____
And what we know abou the Redken cosmetics? It's high quality cosmetics inspired by New York style. Prices are a little hight, but products are very popular and quality.


Jak vidíte, stage byla opravdu malinká, ale na ukázku finálního looku to stačilo a alespoň nehrozilo žádné zakopnutí nebo trapas. :D
______
As you can see, the main stage was really small, but it was enought for showing final look. And there weren't any dangers to fall down or make some embarrassment. :D

Tady můžete vidět práci mého kadeřníka na stage.
_____
Here you can see work of my hairdresser on stage.

Kecání a čekání na show s kamarádkama modelkama. Opravdu jsem se zamilovala do celého mého outfitu, ty boty byly úžasný!
_____
Waiting before show and talking with my model friends. I really felt in love with my outfit especially with my shoes!

Doufám, že se vám článek líbil!
_____
I hope you enjoyed it!

Adél♥

Žádné komentáře

Okomentovat

© ADELjulisova
Maira Gall